Naturopatia Granollers

NATUROPATIA

La naturopatia és la ciència que estudia les propietats i les aplicacions dels agents naturals (aliments vegetals, plantes medicinals, aigua, sol, terra i aire) amb l’objectiu de mantenir i recuperar la salut.

La naturopatia ens ensenya a seleccionar i utilitzar tots els elements innocus que la naturalesa ens ofereix lliurement; a conèixer i rebutjar els perjudicials per a la salut i també a comprendre i respectar totes les seves lleis, amb la finalitat d’aconseguir el més idoni equilibri, tant físic com a mental i espiritual del nostre cos, el major temps possible de la nostra vida.

El naturòpata, per tant, no pretén lluitar contra les malalties pròpiament, sinó que també ajuda a mantenir una bona salut a llarg termini, proposant naturalitzar els mitjans i les formes de vida de l’home. La missió principal del naturòpata és la d’eliminar les substàncies nocives, estranyes i perjudicials que es puguin trobar en l’organisme (deixalles, toxines, verins, cèl·lules danyades, etc.), i en el seu lloc aportar les substàncies útils i sanes (vitamines, minerals, nutrients, plantes, etc.) per depurar, i regenerar els teixits. La funció principal del naturòpata és la d’estimular el sistema i la força de autocuració interna pròpia de cada ser.

La Naturopatia tracta:

Cefalees nervioses, migranyes
Vertigen
Nerviosisme
Insomni
Estrenyiment
Hemorroides
Hipertensió arterial
Gastritis
Ulcera pèptida
Malaltia coronaria
Prostatitis
Càlculs urèter
Incontinència orinaria
Impotència
Infertilitat
diabetis
Trastorns menstruals,
Menopausa,
Problemes de pell com acnè, èczemes…
Tabaquisme
Fatiga crònica, debilitat, ansietat, etc.
Asma
Bronquitis crònica